Alt, hvad du har brug for – lige fra Start

Hos Microsoft fokuserer vi på at levere én oplevelse på tværs af alle dine enheder. Det centrale i den strategi er de Microsoft services og apps, du finder lige fra Start på din nye Windows-enhed. 

Dette er det første i en serie af blogindlæg, der sætter fokus på de apps og services, der driver visionen om én oplevelse. En oplevelse, der bliver levende gennem mere end 20 nye og forbedrede Microsoft-apps og -services i Windows 8.1 – inklusiv en ny app, som vi kan offentliggøre navnet på i dag – Skype, lige fra Start!

Det handler om, hvor du vil hen i dag...

At være forbundet, udtrykke sig selv, få ting gjort, have det sjovt – det er nogle af de vigtigste ting, vi alle gør hver dag. Det mener vi, at din Windows-enhed skal afspejle lige fra det øjeblik, du tænder for den.

Windows-oplevelsen i dag er resultatet af noget af en evolution. Fra sidste års styresystem med spørgsmålet “Hvor vil du hen i dag?”, Windows 8 og det kommende Windows 8.1 er der tale om et friskt perspektiv og en ny, komplet oplevelse, der sætter fokus på de ting, vi værdsætter mest.

Vi har opbygget en voksende base af apps og services. Bing, Skype, Internet Explorer, SkyDrive, Outlook.com, Xbox Music, Video og Spil er bare nogle af de oplevelser, som nu er en del af din nye Windows-enhed. Hver service er fascinerende i sig selv, men den rigtige magi opstår, når de flyder sammen og skaber én oplevelse. 
SkyDrive er et godt eksempel på vores nye vision. Mange af de, der har haft mulighed for at tage et smugkig på 8.1, er blevet ramt af “den hemmelige ingrediens” bag SkyDrive’s integration i Windows, der fundamentalt ændrer spillet, når det kommer til at få offline-adgang til alle dine filer i skyen.

Her er, hvad der er blevet sagt om vores nye vision:

SkyDrive er kun begyndelsen. Med Bing giver Windows 8.1 mulighed for dybe søgninger på tværs af apps, som muligvis vil ændre din holdning til, hvordan du søger på nettet og i dine egne ting. Nye muligheder til dine fotos og minder og syv omfangsrige Bing-apps til opskrifter, sport og nyheder, der alle er skabt til at arbejde sammen i perfekt harmoni med din nye Windows-enhed.

Skype, lige fra Start

Vi mener, at forbindelse og deling bør være en ukompliceret del af enhver Windows-oplevelse.  Over 300 millioner mennesker bruger i dag Skype til de mest personlige forbindelser i deres liv, til at dele store og små hverdagsøjeblikke på tværs af beskeder, lyd- og video-opkald.  Med Windows 8.1 er Skype med lige fra Start og gør din nye Windows-enhed til den bedste måde at være tæt og forbundet på.

 

 

Som Steve Ballmer sagde, vi ved, at “Microsoft har en oplagt mulighed for at tilbyde forbrugerne en samlet oplevelse på tværs af alle aspekter i deres liv.” Med vores apps og services, som kommer med Windows 8.1, bringer vi de ting til live, som betyder allermest for dig. At holde forbindelsen med din familie, mens du er på farten, bevare og dele minder, få arbejdet klaret – hurtigt og effektivt – og sikre en seriøs sjov oplevelse samtidig.

Vi bestræber os på, at Windows skal stå for de bedste forbrugeroplevelser på hvilken som helst enhed – det bedste musik gennem Xbox Music, det bedste web gennem IE, den bedste cloud storage med SkyDrive, den bedste mail-løsning med Outlook.com, verdens mest robuste produktivitets-suite i Office og meget mere. Nedenfor ser du en oversigt over de apps og services, der kommer til at være en central del af din nye Windows-enhed.

Over de kommende måneder vil vi fortælle mere om den nye samlede oplevelse, der kommer fra Microsoft som en del af Windows, men indtil da kan du tjekke nogle af de nye og forbedrede apps og services ud med Windows 8.1 preview

Vh. Ryan Gavin, General Manager, Microsoft Apps & Services

Oversat fra engelsk - se det originale blog-indlæg.