Der sker (STORE) ting med OneDrive!

I løbet af juli måned giver vi alle vores Office 365-brugere 1 TB lagerplads i OneDrive som en del af deres abonnement – en ændring, som gælder for Office 365 Home, Office 365 Personal og Office 365 University.  

1 TB er rigtig, rigtig meget lagerplads – her er et par fun facts, der sætter det lidt i perspektiv:

  • 1 TB kan lagre omkring 8.000 gange mere data end den gennemsnitlige hukommelse for et menneske
  • 1 TB svarer til, at man lagrer omkring 2.000 timers musik i CD-kvalitet
  • 1 TB svarer til, at man tager omkring 50.000 træer og laver til papir, som man printer og gemmer
  • 1 TB svarer til, at man lagrer omkring 1.000 kopier af Encyclopedia Britannica – i den fulde version

Der er også gode nyheder til de af vores brugere, som anvender OneDrive uden at have et Office 365-abonnement. For hvor man tidligere fik 7 GB gratis lagerplads, så får man fremover 15 GB gratis lagerplads. Desuden sænker vi priserne på ekstra lagerplads drastisk, så du fremover kan få:

  • 100 GB ekstra lagerplads for 14 kroner per måned (tidligere var prisen 45 kroner)
  • 200 GB ekstra lagerplads for 28 kroner per måned (tidligere var prisen 70 kroner)

Læs mere om ændringerne på vores OneDrive Blog og på vores Office Blog.

Vh. Anne-Marie Gjellerup, produktchef for Office i Microsoft Danmark / anneg@microsoft.com

Ps. Vil du vide mere om OneDrive?

OneDrive er Microsofts tjeneste til lagring af data i skyen. Her kan du gemme dokumenter, billeder, film og musik, så du altid har adgang til dine ting uanset, om du bruger en laptop, en tablet eller en smartphone. Med OneDrive kan du også nemt dele dine filer med andre, og når du gemmer dine filer i skyen, betyder det også, at du ikke selv behøver at tænke på backup af dine data – dette klarer vi for dig.

Du opretter din gratis OneDrive-konto på OneDrive.com

Office 3-hvaffornoget?

For snart halvandet år siden introducerede vi Office 365, som er dine velkendte Office-programmer i en helt ny version: Office på abonnementsbasis – eller Office som en tjeneste, man kan bruge på tværs af både laptops, tablets og smartphones.

Office 365 adskiller sig fra den traditionelle Office-pakke, fordi Office 365 ’bor’ i skyen og lagrer dine ting i skyen – så du ikke alene har adgang til programmerne på dine mobile enheder, du har også adgang til dine ting uanset, hvor du befinder dig. Med Office på abonnementsbasis er du også altid sikret, at du har den nyeste version af Office-programmerne – så når vi f.eks. introducerer nye funktioner i Word, PowerPoint eller Excel, så får du dem helt automatisk.

Læs mere på Office.com