Helt ny OneNote-app til iPad, iPhone og Android klar

Rigtig mange mennesker bruger OneNote til at holde styr på hverdagen. Planlægge ferien. Lave en indkøbsliste til supermarkedet. Få skrevet gode idéer ned, mens man husker dem. Huskelisten over de ting, man skal gøre i løbet af ugen eller sommeren. Og alt det kan deles med ægtefællen, kæresten, samboen, vennerne og kollegaerne. Vi har fået mange input fra brugere om, hvordan vi kunne forbedre OneNote – og vi er nu klar med 2. version af OneNote-apps til iPad, iPhone og Android.

Flere brugere har spurgt til en konsekvent brugeroplevelse på tværs af platforme. Det er nu virkelighed. Det gælder lige fra hyperlinks, tabeller, tags, formatering til layout – uanset hvilken platform, du er på, så vil du møde det nye, moderne brugerinterface.

Office Ribbon på iPad

Og på iPad, der har mere skærmplads end en smartphone, gør Office Ribbon nu også brugerne mere effektive. Her kan man ændre skrifttype, størrelse, farve, skifte mellem fed, kursiv og understreget og de mange andre muligheder, man kender fra Office.

Deling

Vi har fået mange forespørgsler på muligheden for at dele indhold fra brugere, der anvender OneNote i arbejdsmæssig sammenhæng. Derfor er det muligt at dele indhold via Office 365 SkyDrive Pro og SharePoint (on premise) i de nye apps. Derudover har vi gjort delingen via SkyDrive endnu bedre og mere stabil. Det er nu også muligt for flere ad gangen at redigere en note, uden at man taber den tekst, man var i gang med at skrive.

Ingen udgifter

De nye OneNote-apps er gratis at downloade til iPad, iPhone og Android. Alle funktioner er på nuværende tidspunkt gratis – uanset hvor mange brugere, der deler indhold. Læs mere på www.onenote.com

Vh. Aaren Ekelund, divisionschef for Office, Microsoft Danmark (aaren.ekelund@microsoft.com)