Hvorfor Windows 8 er det rigtige skridt også for virksomheder

På CeBIT har Kevin Turner i dag fortalt mere om, hvorfor Windows 8 er den rette løsning for virksomheder. Du kan læse det samlede materiale, herunder pressemeddelelse her og her på Windows for your business-bloggen, men nedenfor er de centrale punkter:

  • Ny stærk brugeroplevelse: Windows 8 bygger bro mellem den personlige intuitive brugeroplevelse og de sikkerheds- og administrator-funktioner, som it-afdelingen har brug for og tillid til. Windows 8 har fået en ny startskærm med de såkaldte Metro Style Apps. Windows 8 gør medarbejdere mere produktive med multi-touch såvel som med det traditionelle mus og tastatur-interface. Virksomhedens egne applikationer kan også bruges i det nye fuldskærms-interface.
  • Tablets uden kompromis: Windows 8 er bygget til touch og tilpasses den enkeltes behov. Metro Style Apps er omdrejningspunktet for at skabe en god oplevelse, der fjerner distraktioner, men samtidig har produktivitetsfordelene fra en PC. Derudover fungerer Windows 8 også med mus og tastatur. Det gør det muligt at bruge virksomhedssoftware og programmer baseret på Windows 7 samt virksomhedens eksisterende applikationer. På den måde kan it-afdelingerne hurtigt tilpasse de nye Windows 8 tablets til virksomhedens eksisterende infrastruktur.
  • Nye muligheder for mobil produktivitet: Medarbejdere bliver mere og mere mobile. Windows 8 sikrer, at de er forbundet og produktive på en sikker måde. En stor forbedring er muligheden for at køre Windows 8 fra et USB-drev. Windows 8 inkluderer Windows To Go, der gør at hele medarbejderens arbejds-PC kan lagres på et USB-drev og afvikles sikkert fra drevet, når det sættes i en hvilken som helst pc. Det giver brugeren adgang til en fuld kopi af Windows, inklusiv apps og programmer, indstillinger samt data, på en USB-enhed.
  • End-to-end sikkerhed: Funktioner som TrustedBoot og forbedret BitLockerDrive Encryption, AppLocker, og claim-based adgangskontrol hjælper med at beskytte virksomhedens data på tværs af klienterne, netværket og back-end infrastrukturen.
  • Forbedret virtualisering: Med Windows 8 er virtualisering væsentligt nemmere og oplevelsen forbedres for brugeren med grafik i HD samt understøttelse af touch og USB-enheder tilkoblet en lokal pc. Det gør det lettere for it-afdelingen at lave virtuel desktop infrastruktur (VDI) på en mere omkostningseffektiv måde.

Vh Martin Thorning Hansen, Divisionschef for Windows - mthansen@microsoft.com.