Internet Explorer 10 – nu også tilgængelig for 700.000.000 Windows 7-brugere

Internet Explorer 10 blev bygget til Windows 8, men nu får mere end 700 mio. Windows 7-brugere også adgang til en markedets mest moderne, sikreste og hurtigste browsere.

Med IE10 er det gjort nemmere at få adgang til faner, knapper og værktøjslinjer, når du skal bruge dem, og de vil være gemt af vejen, når ikke du har brug for dem. I Windows 7 får du en Internet Explorer 10 med hurtigere load af sider, bedre udnyttelse af CPU og dermed mindre brug af strøm. IE10 har stavekontrol i browseren, inkl. dansk, samt drag and drop til browser, integreret flash og meget mere. IE10 har derudover en performance i real-world sidevisning, som er 20 % højere end forgængeren IE9 – alt sammen med HTML 5 fordelene inkluderet.

”I de kommende uger vil brugere af Windows 7 automatisk blive opgraderet til IE10. De får dermed automatisk adgang til en markedets hurtigste og mest sikre browsere,” siger Troels Hvid, som er produktchef for Internet Explorer. Han understreger samtidig, at virksomheder selv kan bestemme, hvordan og hvornår de ønsker at opgradere.

Du kan læse mere og downloade IE10 her: http://windows.microsoft.com/da-dk/windows-8/internet-explorer.

Vh. Troels Hviid, produktchef for Internet Explorer, troelshv@microsoft.com / 51578001.