Microsoft Surface nu tilgængelig i danske butikker

 

Fra i dag er Microsoft Surface RT på hylderne i mere end 100 butikker i Danmark. Surface RT er Microsofts egen tablet, der også kan bruges som en bærbar computer, og det er første gang, at Microsoft Surface RT er tilgængelig i Danmark.

Surface RT har et integreret kickstand, der holder tabletten oprejst og kan fås med et ultratyndt Touch Cover, som er et tastatur, der også beskytter tabletten. Surface RT er tilgængelig hos lokale forhandlere, heriblandt ComputerCity, Fona, Expert og Elgiganten samt via Microsoft Store Online.

Microsoft Danmark har fået mange henvendelser om Surface RT, siden den blev lanceret i USA.

”Vi er begejstrede over, at Surface RT nu er tilgængelig i Danmark i mere end 100 butikker landet over. Samtidig glæder vi os over de mange nye pc’er og tablets med Windows 8, så danskerne kan finde netop den løsning, der passer den enkelte bedst,” udtaler Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows i Microsoft Danmark.

Med Surface RT kan man kombinere arbejde og fritid, bl.a. ved at benytte det tilhørende Office Home & Student 2013 RT. Man kan ligeledes lagre dokumenter, streame videoer og fotos fra SkyDrive og downloade Windows-apps. Surface RT har et 10.6" ClearType HD display, og hukommelsen kan udvides med et hukommelseskort. Surface RT og tilbehør er tilgængelig i følgende varianter:

  • 32 GB kombineret med et sort Touch Cover til en vejledende udsalgspris på 4.699 kr.
  • 64 GB kombineret med et sort Touch Cover til en vejledende udsalgspris på 5.399 kr.
  • Surface Windows RT 32 GB til en vejledende udsalgspris på 3.999 kr.
  • Surface Windows RT 64 GB til en vejledende udsalgspris på 4.699 kr.
  • Touch Cover i et udvalg af farver til en vejledende udsalgspris på 969 kr.
  • Type Cover i sort til en vejledende udsalgspris på 1.049 kr.

Som tilbehør til Surface RT fås Microsofts Wedge Touch-mus, som er nem at tage med på farten ligesom Surface er. Den er også tilgængelig nu.

Læs mere på www.surface.com eller følg med på twitter for løbende opdateringer. Billeder af Surface kan findes her.

Vh. Martin Thorning, divisionschef for Windows, mthansen@microsoft.com / 22 91 01 96