MIX11 skydes i gang i Las Vegas

Om få timer går MIX11 i gang i Las Vegas. MIX er målrettet de professionelle udviklere, der designer og bygger den næstegenerations websites og er hvert år stedet, hvor Microsoft løfter sløret for en række nye teknologier og udviklingsværktøjer.

Internettet gennemsyrer alle dele af it-branchen og dets evne til at nå ud til kunderne er vitalt for alle virksomheder. I kølvandet på den eksplosive stigning i antallet af digitale enheder, der er forbundet med tjenester i skyen, er udviklernes muligheder for kreativ og digital succes også steget. Denne nye æra inden for udvikling kombinerer den enkelte digitale enheds mange muligheder med tilgængeligheden af applikationer, data og tjenester i skyen.

Hvor internet uden for en browser var moderne for få år siden, fordi det gav løfter om forbedret ydelse for web-applikationer, leverer nutidens moderne og standardbaserede browser derimod mere naturlige oplevelser på applikations-niveau. Det skyldes at applikationerne i dag drager nytte af den underliggende lokale hardware og kombinerer internettets og skyens rækkevidde.

Med fokus på tre områder, vil Microsoft på MIX11 bidrage yderligere til denne udvikling. På MIX11 demonstrerer og leverer Microsoft nye muligheder for udviklere og designere, der vil skabe endnu bedre  og omfattende brugeroplevelser - fokuseret om tre overskrifter:

  • Device-optimeret HTML5
  • Brugeroplevelser muliggjort af skyen
  • Åbne, indbyrdes kompatible og tilgængelige udviklingsmiljøer

 Du kan løbende læse mere om MIX11, se keynotes og lanceringer her.

Vh Martin Rossen, kommunikationsdirektør - marossen@microsoft.com.