Nu lancerer vi Office 365 Personal

Vi mener, at der skal være et Office til alle. Derfor præsenterer vi nu Office 365 Personal, der er vores Office-pakke på abonnementsbasis, som du kan anvende på én pc eller Mac, samt på én tablet eller smartphone. Med Office 365 Personal er du altid opdateret med de nyeste funktioner i vores Office-programmer – og så har vi integreret Office med skyen, så du altid har adgang til dine filer uanset, hvor du befinder dig. 

Vi introducerede Office på abonnementsbasis sidste år med introduktionen af Office 365 Home Premium, som du fortsat kan købe under navnet Office 365 Home.

Office 365 Personal er tilgængelig i løbet af foråret hos computerforhandlere landet over. Den vejledende pris for et årsabonnement er 599,- kroner.

Find Office-pakken til dig

Med Office 365 Personal kan du installere Office-pakken på én pc eller Mac, samt én smartphone eller tablet. Du får løbende opdateringer og nye funktioner, og nyder godt af 60 minutters Skype-opkald om måneden, samt 20 GB lagerplads på OneDrive.

Til hele familiens Office-behov findes Office 365 Home, der giver mulighed for at installere Office-programmerne på fem pc’er eller Mac-computere, samt op til fem smartphones og tablets. Der er selvfølgelig også Skype-minutter og OneDrive-lagerplads med. Så burde alle være dækket ind.

Endelig tilbyder vi vores Office-produkt gratis i form af Office Online, som nemt giver adgang til basisfunktionerne i Word, PowerPoint, Excel og OneNote. Office Online er, som navnet antyder, en onlinetjeneste, og kræver derfor, at du har en internetforbindelse og tilgår tjenesten via en browser – uanset om det er Internet Explorer, Chrome, Firefox osv.

For at se en sammenligning mellem de forskellige Office-versioner og for at finde den, som passer dig bedst - læs mere her.

Vh. Anne-Marie Gjellerup, produktchef for Office i Microsoft Danmark / anneg@microsoft.com.