Nye Bing-apps tilgængelige med Windows 8 – også på dansk

Fra i dag kan man opleve Bing på en helt ny måde med Windows 8, uanset hvilket land, man er i. Når du åbner Windows 8 kan du straks bruge Bing-apps til web og billedsøgning. Derudover lancerer Microsoft nu også Windows 8 Bing-apps specielt designet til rejser, vejr, kort, nyheder, finans og sport. Alle Bing-apps bliver tilgængelige på dansk og kan opdateres i Windows Store app.

Med Windows 8 kan du nemt navigere rundt, zoome ind og ud og bevæge dig frem og tilbage for at udforske de nye apps og deres indhold med dine fingre. Du kan ligeledes tilgå dem fra enhver moderne browser med musen. De nye apps kan opdateres i Windows Store. Her er et overblik.

Søgning. Med Bing-app’en er søgning hurtig og ligetil, uanset om du bruger en touch-enhed eller tastatur og mus. Bing er optimeret til at udnytte alle de nye muligheder i Windows 8. Du kan selvfølgelig stadig søge med Bing i en browser som fx Internet Explorer 10 – app’en her er optimeret til Windows 8.

Kort. Med Kort-app’en kan du nemt finde vej. Maps-app’en finder hurtigt stedet, du skal hen, og giver dig kørselsvejledninger, hvor den samtidig opdaterer i forhold til trafikforholdene.

Vejr. Vejr-app’en byder på en overskuelig visning af, hvordan vejret er her og nu. App’en forbereder dig til al slags vejr med en aktuel oversigt med time-, dags-og 10-dages prognoser. Du kan se vejrudsigter fra hele verden og selv skabe levende fliser med realtidsvejrsoversigt og daglige prognoser for de steder, som du interesserer dig for.

Finans. Med Finans-app’en får du et væld af finansielle data og værktøjer i én pakke, som er let at overskue og bruge. Få information om dine foretrukne aktier, investeringsforeninger og børser rundt om i verden. Med Finance-app’en får du desuden oplysninger om valutakurser og renter på en række forskellige lån samt videoer og artikler fra verdens bedste finansielle nyhedskilder. Alt sammen lige ved hånden. App’en benytter desuden levende fliser til at vise markedsindeks i realtid.

Nyheder. Hvis du gerne vil holdes opdateret om aktuelle begivenheder rundt om i verden gennem en lækker og billedrig app, er Nyheder-app’en perfekt til dig. Den giver et overblik over nationale og internationale nyheder, derudover får du nyheder om teknologi, underholdning, politik, sport og sundhed fra pålidelige kilder fra hele nettet. Med My News-funktionen er det muligt at følge nyhedshistorier og emner og dermed skræddersy en personlig ”avis” med dine egne sektioner.

Rejser. Med Travel-app’en kan du udforske mere end 3.000 destinationer fra hele verden og få dybdegående artikler, finde lokale seværdigheder, kort, vejrforhold, smukke billeder – herunder 360 graders panoramaer – og meget mere. Travel-app’en er den optimale guide og gør det nemt at finde og booke den rigtige rejse til den rigtige pris. Samtidig holder du dig ajour på rejsen med nyheder og tips.

Sport. Sports-app’en holder dig på toppen af de ​​ligaer, teams og spillere, som du er mest interesseret i. Naviger med fingrene eller musen gennem app’en og få et lækkert overblik over de bedste sportsnyheder, stillingsresultater, tidsplaner, omfattende statistik og meget mere.

Vh. Mette Schønnemann, kommunikationsrådgiver, Microsoft: a-mettsc@microsoft.com / 51578270