Nyt samarbejde mellem Microsoft og Logica skaber innovative cloud-løsninger

Logicas konsulentydelser forenet med Microsofts cloud-løsninger som Windows Azure, Hyper-V og Microsoft 365 er formlen for det nye strategiske partnerskab, som Microsoft og Logica har indgået. Partnerskabet, der blev offentliggjort i dag, giver kunder i EMEA en unik mulighed for at realisere de fordele, der er forbundet med en cloud-løsning. Fordele som eksempelvis lavere omkostninger, mindre CO2-udslip og øget agilitet.

"Vi er meget glade for Logicas adoption af Windows Azure-platformen. Efter at have arbejdet sammen i mange år har vi første håndserfaringer med Logicas tætte relationer til kunderne og virksomhedens meget stærke tilstedeværelse i alle de vigtigste europæiske lande. Vores fælles løsninger vil kombinere Logicas indgående klientviden med Microsofts cloud-løsninger og ekspertise," siger Larry Orecklin, Vice President, Worldwide Specialist Sales, Microsoft.

Også hos Logica er der store forventninger til samarbejdet.

"Vores kunder inden for EMEA-regionen efterspørger allerede nu nye industri-specifikke services baseret på Logicas eksisterende cloud tilbud," udtaler Amanda Mesler, CEO, Logical Business Consulting. "Vi har taget en strategisk beslutning om at fokusere på Windows Azure platformen, Hyper-V Cloud og Office 365 for at imødekomme kundernes efterspørgsel. Logica vil være synonym med cloud-innovation. Samarbejdet med Microsoft understøtter den vision."

Det nye partnerskab har allerede givet afkast i form af tre nye kunder: Talentsoft, Backelite og Ventadis skal i det kommende år arbejde sammen med Logica og Microsoft om en ny cloud-løsning baseret på Microsofts Windows Azure-platform.

Klik her for yderligere information om partnerskabet mellem Logica og Microsoft - og hvis du vil se mere om Microsofts cloud-løsninger, klik her.