Office 2010 – hvad er dommen?

Da vi lancerede Office 2010 for et år siden, var det ikke uden skepsis fra brancheiagttagere. Var det mon smart at fortsætte med at investere i desktop-applikationer oven i skiftet til skyen? Men kundernes efterspørgsel på Office taler for sig selv – Office er stadig den foretrukne kontorpakke, samtidig med at kunderne efterspørger løsninger i skyen. Et år efter lanceringen taler tallene for sig selv:

  • Erhvervslivet implementerer og anvender Office 2010 fem gange hurtigere end Office 2007
  • 9 ud af 10 siger, at Office 2010 er den bedste Office nogensinde
  • 96 % vil anbefale Office 2010 til en ven
  • Næsten 50 millioner bruger Office Web Apps til at se, rette og dele dokumenter via internettet

Nogle af de nye features i Office 2010 er brug af multimedia til at gøre dockmenter mere spændende; integration med sociale medier som Facebook og LinkedIn via Outlook Social Connector; værktøjer til at håndtere email-overload; online muligheder med Office Web Apps. I forbindelse med etårs fødselsdagen har vi udarbejdet nogle tips til at få endnu mere ud af Office 2010 - se dem her

En af Office 2010's store styrker er muligheden for at arbejde fleksibelt - hvor som helst, når som helst. Som en kunde rigtigt siger: "Mine nye ideer og initiative bliver ikke altid skabt på arbejdspladsen.” Det er rart at vide, at Office 2010 rent faktisk hjælper forbrugere og erhvervslivet blive mere produktive og skabe bedre work-life balance.

Virksomheder i alle størrelser har taget godt imod Office 2010, og vi vil fortsat udvikle Office til at møde nye behov hos forbrugere og i erhvervslivet. Vores mål er at tilbyde folk de funktioner, de ønsker, og gøre det endnu sjovere at (sam)arbejde hvor som helst, når som helst og fra alle devices.

Vh Nana Bule, divisionschef Office Systems - nanab@microsoft.com.