Office Mobile til iPhone

I dag lancerer vi Office Mobile til iPhone, som alle Office 365 Home Premium- og Office 365 ProPlus-brugere kan hente gratis i Apple App Store.

[View:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pHg0ZEY4NXA]

Den gode Office-oplevelse – på tværs af enheder

Hvis man er Office 365-bruger og har en iPhone, kan man nu få den optimale Office-oplevelse fra sin iPhone med mulighed for at se og redigere Word-, Excel- og PowerPoint-dokumenter.

Når du tilgår og redigerer Office-dokumenter fra din iPhone vil både formatering og layout være det samme på tværs af din iPhone og din pc eller Mac – dette gælder også diagrammer, animationer, SmartArt-grafik og figurer.

Office Mobile er udviklet til folk på farten, og vi har derfor gjort det nemt at tilgå dokumenter, som er gemt i skyen på SkyDrive eller SkyDrive Pro. Fra din telefon får du hurtigt og nemt adgang til dokumenter, som du har arbejdet med på din computer, da disse er tilgængelige i din Recent Documents / Seneste Dokumenter-sti. Og så kan du naturligvis også se og redigere Office-dokumenter fra e-mails.   

Office Mobile er designet til de noget mindre smartphone-skærme, så det er nemt at navigere i dokumenter og nemt at danne sig et overblik over indholdet.

Deling af indhold og udveksling er dokumenter er ligeledes en nem øvelse i Office Mobile, da man har mulighed for at redigere og gemme direkte til SkyDrive eller SkyDrive Pro – eller sende dokumenterne som vedhæftning i en e-mail.  

Læs mere om Office Mobile til iPhone på Office 365 Tech Blog.

Hvis du ikke abonnerer på Office 365, men gerne vil teste Office Mobile til iPhone app’en, så kan du få et gratis prøveabonnement på Office 365 via office.com. Office Mobile til iPhone kan downloades i Apple App Store i USA fra i dag – og ruller ud i de øvrige markeder over den kommende uges tid.   

Vh. Aaren Ekelund, divisionschef for Office, Microsoft Danmark (aaren.ekelund@microsoft.com)