Surface 2 er klar i butikkerne

I dag lander den nye generation af Surface og Surface Pro i Danmark. To stærke tablet-nyheder – som vi har glædet os rigtig meget til at få på de danske butikshylder.

Med Surface 2 og Surface Pro 2 har vi arbejdet på at give jer den stærkeste tablet-oplevelse hidtil. Processorkraften er øget, hastigheden sat op, og batteritiden er blevet markant forlænget. Uanset om du bruger din tablet til arbejde, spil og leg, apps eller sociale tjenester, er Surface 2 og Surface Pro 2 skræddersyet dine behov – og samtidig er begge tablets blevet både lettere og slankere.

Se den nye Surface 2 her:

[View:https://www.youtube.com/watch?v=HSuqxDwPPEw]

... og Surface Pro 2 her:

[View:https://www.youtube.com/watch?v=TJLY4Cgk18U]

I forhold til første generation byder Surface 2 og Surface Pro 2 på en hel vifte af forbedringer: En højere skærmopløsning og skarpere billeder med de forbedrede kameraer. Og så har vi lyttet til brugerne, når det kommer til indstillingen af Kickstand, der nu fungerer i to vinkler, der gør det langt mere behageligt at sidde ved skrivebordet, i sofaen eller i sengen. Vi har også glædet os til at præsentere de nye styresystemer, Windows 8.1 RT og Windows 8.1 Pro, som giver dig en langt mere kraftfuld Surface-oplevelse. Der er masser af muligheder for at tilpasse brugerfladen præcis, som du ønsker det – noget vi ved, at vores brugere sætter stor pris på.

Nyt tilbehør til en endnu stærkere Surface-oplevelse

Surface 2 og Surface Pro 2 kommer med opdateret tilbehør, fx det nye Touch Cover 2, der gør din Surface-oplevelse endnu mere produktiv og behagelig. Tastaturet, der også fungerer som beskyttelsescover, er med sine blot 2,75 mm blevet både tyndere og lettere end det originale Touch Cover – og der er tilmed indbygget baggrundslys i tasterne, der giver endnu bedre læsbarhed. Samtidig er Touch Cover 2 blevet mere hårdfør end forgængeren, registrerer tastetryk mere nøjagtigt og har endnu mere følsomme sensorer, der understøtter en række bevægelser på tværs af tastaturet.

Det nye Type Cover 2 har samme supertynde, lette design som det originale Type Cover, men er også mere hårdfør og designet til at give en bedre og mere lydløs tasteoplevelse. Tastaturet er baggrundsbelyst og kan fås i farverne cyan, magenta, lilla og sort. Begge tastaturer fås som tilbehør til Surface 2 og Surface Pro 2, så du helt selv kan bestemme, om du foretrækker det ene eller det andet.

Som en ekstra feature ved køb af Surface 2 eller Surface Pro 2 får du samtidig et års gratis Skype-opkald til fastnet i mere end 60 lande, adgang til ét års ubegrænset Skype WiFi fra mere en to millioner hotspots verden over samt 200 GB gratis SkyDrive-lagerplads i to år. Surface 2 har tilmed Microsoft Office Home and Student 2013 RT og Outlook 2013 RT præinstalleret, så du kan få endnu mere fra hånden.

Med Surface 2 og Surface Pro 2 og den nye familie af tilbehør, der også bliver tilgængelig i de danske butikker, får du de mest produktive tablets på markedet. De er stærkere, hurtigere, tyndere og lettere end nogensinde, og vi er spændte på at se, hvordan danskerne tager imod dem.

Læs meget mere om Surface 2 og Surface Pro 2 her og hold løbende øje med vores hjemmeside, som vi opdaterer med nyt tilbehør til Surface-familien.

Vh. Jesper Green Frost, Chef for Surface, Microsoft Danmark (jgfrost@microsoft.com)

 

Her kan du købe Surface 2 og Surface Pro 2

Du kan købe den nye Surface 2 og Surface Pro 2 online via Microsoft Store og i en række butikker landet over, herunder ComputerCity, Elgiganten, Expert og Fona.

Nærmeste forhandler oplyses på 82 33 31 00.

Vejledende udsalgspriser

Surface 2, 32 GB: 3.399,- kroner

Surface 2, 64 GB: 4.199,- kroner

Surface Pro 2, 64 GB (4 GB RAM): 6.999,- kroner

Surface Pro 2, 128 GB (4 GB RAM): 7.799,- kroner

Surface Pro 2, 265 GB (8 GB RAM): 10.099,- kroner

Surface Pro 2, 512 GB (8GB RAM): 14.099,- kroner (NB: Introduceres i Danmark senere)

 

Touch Cover 2 fås til en vejledende udsalgspris på 949,- kroner.

Type Cover 2 fås til en vejledende udsalgspris på 1.029,- kroner.