Tyve års it-innovation i Microsoft Research Center

I dag er det 20 år siden, at vi oprettede Microsoft Research Center (MRC). Siden 1991 har vores udviklingslaboratorier over hele verden skabt nogle af de største landvindinger i it-industrien. Med et årligt innovationsbudget på 9,6 milliarder dollars er innovation én af vores absolut største prioriteter og selve rygraden i hele Microsofts forretning - og MRC er et godt eksempel på, hvor og hvordan innovation skabes og ender på dit skrivebord eller i din stue.

Dagen bliver fejret med videnskabelige konferencer om den nyeste teknologi i vores laboratorier i Silicon Valley, Asien, Redmond, New England, Cambridge og Indien. Vi fejrer, at Microsoft i høj grad har været med til at ændre selve den måde, teknologi hjælper os i hverdagen – og det er vi stolte af.

Se eksempelvis her, hvordan Kinect-projektet Object Digitization gør det muligt at genskabe et fysisk emne til en fuld 3D-animation med kun et par enkelte kameraskud:

Get Microsoft Silverlight

 

 

Læs mere om hvad Microsoft Research Center har udviklet gennem de sidste 20 år – og ikke mindst, hvad fremtiden vil bringe her.

 Vh Anders Adelhorst, pressechef - i-anadel@microsoft.com.