Visual Studio 2012 lanceres i Danmark

I Danmark har vi mange gode udviklere! Det er en af grundende til, at Microsofts lancering af Visual Studio 2012 i Vesteuropa foregik i København i går.  

Kvalitet i fokus

Visual Studio 2012 har fokus på ”Application Lifecycle Management”. Med Application Lifecycle Management-tilgangen kan teamlederen sikre bedre kvalitet af hele teamets kode og programmer blandt andet gennem bedre samarbejde og optimerede processer. Det sker fx ved at integrere kvalitet i hele udviklingen og ikke kun i tests sidst i en given fase.

VS2012 har et Integrated Development Environment (IDE), der leverer den funktionalitet, som udviklerne har brug for i forhold til den platform eller teknologi, de arbejder på. Arbejder man fx med .Net-udvikling, er de rette funktioner tilstede med mulighed for kvalitetstests. Det samme gælder, når man laver apps til Windows 8, Office mv.

Netop de mange muligheder gør, at mange udviklere arbejder på flere opgaver ad gangen. Det kan af og til være svært at holde fast i konteksten, når man skifter fra opgave til opgave. Derfor guider Mywork-funktionen udvikleren og hjælper med konteksten, så arbejdet udføres mere effektivt.

Alle disse fordele for udviklerne sikrer, at de kan fokusere på at lave de bedste applikationer for virksomheder og brugere, som dermed altid har adgang til programmet/app’en og indholdet.

Hvad du ønsker, skal du få

Microsoft har altid ønsket at give udviklerne de optimale muligheder for at skabe de bedste programmer og apps. Før VS2012 var der et stort ønske om et Unit Test Framework med Unit Test-teknologier. Microsoft har derfor integreret netop den teknologi i VS2012, så udviklere kan øge kvaliteten af koden løbende og dermed forbedre slutresultatet.

Derudover har vi åbnet op for andre teknologier som Nuynit, Xunit mv. Vi er åbne for flere input. Hvis en udvikler har et ønske eller en god idé, kan vedkommende skrive direkte til Microsofts udviklingsteam via Twitter: @visualstudio.

VS2012 understøtter alle nye teknologier og platforme, som Microsoft bruger. Det er bl.a. moderne apps til Windows 8, Windows Store apps, .Net 4,5, Async, de nyeste C++ Standarder, C# 5.0 og Windows Phone 8, når SDK’en udkommer samt cloud apps til Office og SharePoint mv.

VS2012 er tilgængelig i dag. Læs mere her. Derudover kan man prøve VS2012 gratis i 90 dage her, hvor andre gratis-versioner også ligger.

Mvh. Charlotte Pullich, Product and Channel Manager, Developer Tools at Microsoft.