Windows 8.1 er nu tilgængelig!

Så kom dagen! Det føles som om, det var i går, at vi forberedte lanceringen af Windows 8, vores bud på fremtidens moderne og personlige styresystem til din pc, tablet eller hybride laptop.

Men i dag – bare ét år senere – kan du hente opdateringen Windows 8.1 i Windows Store.

Windows 8.1 byder på spændende nyheder og funktioner. Vi har nemlig lyttet til jeres feedback og leverer i dag en kraftigt forbedret brugeroplevelse.

Blandt andet giver Windows 8.1 dig:

  • En nemmere og mere intuitiv brugerflade
  • Bedre muligheder for at tilpasse låse- og startskærmen efter dine præferencer og behov
  • Mulighed for at køre fire applikationer samtidig i én skærmvisning, så du kan få mere fra hånden
  • Forbedret søgefunktion med søgeresultater fra både internettet og din pc i samme resultatvisning
  • SkyDrive Smart Files så du nemt kan redigere, gemme og dele filer, hvor som helst og når som helst – uanset om du er online eller offline.
  • Windows Store har fået et helt nyt layout og forbedret søgning – og så kan du fra i dag hente den nye officielle Facebook app!

[View:https://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=6QGrv7JbzjU]

Sådan henter du Windows 8.1

Hvis du allerede har Windows 8 installeret på din private pc eller tablet kan du gratis hente Windows 8.1-opdateringen i Windows Store. Find svar på alle dine spørgsmål om Windows 8.1 og få vejledning til opdateringen på Windows.com.

Hvis du har Windows 7, Windows Vista, Windows XP eller Windows 8.1 Preview, skal du i stedet besøge denne side på Windows.com, som automatisk registrerer dit styresystem og fortæller dig, hvordan du får Windows 8.1 på din pc eller tablet

Er du udvikler af Windows Apps? Med frigivelsen af Windows 8.1 og Visual Studio 2013 kan du nu også indsende nye apps til Windows 8.1 – du kan læse mere her.

Fremtidens generation af tablets og pc’er

Fra i morgen bliver Windows 8.1 også tilgængelig på nye pc’er og tablets og som separat softwarepakke hos danske it-forhandlere. Du kan se nogle af de mange spændende nye tabletcomputere og bærbare her – udvalget er større end nogensinde og der er en computer til alle ønsker og behov!

Læs mere om Windows 8.1 i vores pressemeddelelse her og på Blogging Windows.

Vh. Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows, Microsoft Danmark (mthansen@microsoft.com)