Windows Phone julesalg fem gange så højt i 2012

Dørene til den store årlige messe for forbrugerelektronik, Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas, er netop slået op og ikke overraskende er de helt tynde ultrabooks, tablets og smartphones i centrum. 

Alle de store producenter gæster netop nu Las Vegas for at præsentere deres nye produkter for de mange besøgende og ikke mindst verdenspressen. Microsoft deltager ikke direkte i CES2013, selvom Steve Ballmer lavede en cameo på Qualcomms keynote, hvor han talte om Windows 8 og Windows Phone 8. Microsoft er i år repræsenteret via hardware-producenterne, som viser nye devices med Windows 8. Ultrabooks har fået nyt boost med Windows 8 og de store chip-producenter Intel, AMD, Qualcomm og Nvidia er klar med nye mobile processorer. Det betyder smartere, hurtigere og langt mere fleksible pc’ere, end vi hidtil har set.

 

God start på året for Windows Phone 8

På mobilfronten er der i Las Vegas masser af nyheder og også her er Windows Phone 8 stærkt repræsenteret. Steve Ballmer kunne på Qualcomms åbningstale fortælle, at salget af Windows Phone er fire gange så stort som i 2011 og i juleferien var salget fem gange så højt, som samme periode i 2011. 

Blandt nyhederne for Windows Phone 8 på CES er vi allerede blevet præsenteret for Nokia 822, HTC 8Xog ATIV Odyssey fra Samsung.

Du kan læse mere om Windows Phone 8 nyhederne på Windows Phone Bloggen.

Der er ligeledes nyheder fra de store pc-producenter som Samsung, ASUS, Sony, Lenovo, DELL, HP og Toshiba. Microsoft har samlet et slideshow med et udpluk af fremtidens nye hardware her.

Vh. Søren Lau, forbruger- og detaildirektør, sorenl@microsoft.com / 40904169