Surface 3 är äntligen här

Surface 3 är lättare, tunnare och har en lägre prislapp än storebrodern Surface Pro 3. Idag lanserar vi Surface 3 i Sverige, plattan som ersätter både din dator och surfplatta.

- Med Surface 3 erbjuder vi kvalitet och prestanda till ett mycket attraktivt pris. Vi är övertygade om att Surface 3 är ett klokt och lockande alternativ för såväl studenter och familjer som för företag, säger Joakim Karlén, Produktmarknadschef för Surface i Sverige.

Surface 3 har Windows 8.1 installerat och går kostnadsfritt att uppgradera till Windows 10 när operativsystemet lanseras till sommaren. Det innebär att du kan köra alla Windows-program såväl som alla appar i Windows Store. Köper du Surface 3 som privatperson får du kostnadsfritt ett ettårs abonnemang av Office 365 Personal, något som gör plattan till ett bra val för exempelvis studenter och familjer.

Företag och organisationer som köper Surface 3 får Windows 8.1 Pro som operativsystem, men Office Personal ingår inte.En stor styrka med Surface 3 är att plattan har en lång batteritid som låter dig använda den en hel arbetsdag eller titta på upp till tio timmar video utan att du behöver ladda den.

Surface 3 finns att köpa hos Elgiganten, MediaMarkt, Siba, Webhallen och Microsoft Store. För företagskunder finns Surface 3 tillgänglig hos Atea, Dustin, Caperio, Richo, Evry, Insight, Misco och Software One.

Rekommenderat försäljningspris i butik

Surface 3 / 2 GB RAM / 64 GB hårddisk – 5690 SEK
Surface 3 / 4 GB RAM / 128 GB hårddisk – 6790 SEK

Surface 3 Type Cover – 1429 SEK
Dockningsstation till Surface 3 – 2179 SEK

Läs mer på Surface-bloggen eller på surface.se.

För mer information kontakta

Joakim Karlén
Produktmarknadschef Surface
joakim.karlen@microsoft.com
073-408 56 32