Depo.ba Windows Phone 8 i SportSport.ba Windows Store aplikacije dostupne za preuzimanje

Nova Microsoft konferencija je dobra prilika i za objavu par novih lokalnih aplikacija. Naime, tokom Microsoft TechDay 2013 konferencije u Sarajevu, danas su predstavljene i dvije nove lokalne aplikacije za popularne portale Depo.ba (Windows Phone 8) i SportSport.ba (Windows Store / Windows 8).

Portal Depo.ba, osnovan početkom 2009. godine, jedan je od najpopularnijih lokalnih portala, a od danas se može pohvaliti i zvaničnom Windows Phone 8 aplikacijom. Depo.ba aplikacija korisnicima omogućava prikaz svih popularnih sadržaja sa portala, uz integrisanu pretragu, mogućnost dijeljenja sadržaja putem e-maila i društvenih mreža direktno iz aplikacije, kao i mogućnost da "zakačite" (pin) zanimljive kategorije na vaš Start ekran kako bi im u budućnosti pristupali još brže. Depo.ba Windows Phone 8 aplikaciju možete besplatno preuzeti sa Windows Phone Store.

Nakon što je kompanija Lampa Studio d.o.o. Sarajevo prije par mjeseci razvila Windows Phone aplikaciju za najpopularniji sportski portal u Bosni i Hercegovini, SportSport.ba, uslijedila je i Windows Store verzija, koja donosi pregršt zanimljivih mogućnosti, među kojima su integrisana pretraga, mogućnost dijeljenja članaka putem društvenih mreža ili e-maila direktno iz aplikacije, podrška za Live Tiles i Snap View prikaz. SportSport.ba Windows Store aplikaciju možete preuzeti besplatno sa Windows Store.

Čestitamo kolegama iz kompanije Lampa Studio d.o.o. i partnerima na izradi još dvije zanimljive lokalne aplikacije te se unaprijed radujemo skorom predstavljanju novih lokalnih aplikacija!