Najava Mobility Day 2013 konferencije

Kraj septembra rezervisan je za tradicionalnu Mobility Day konferenciju u Zagrebu, najveću konferenciju posvećenu mobilnim tehnologijama u regiji, koja se ove godine održava 26. septembra u zagrebačkom hotelu Antunović.

Sedma po redu Mobility Day konferencija, u organizaciji kompanija Mobendo i Citus, učesnicima će ponuditi ukupno 4 paralelna smjera: poslovni, razvojni, IT Pro te smjer posvećen diskusiji o pametnim uređajima, odnosno preko 30 predavanja vodećih regionalnih stručnjaka, među kojima je i veliki broj kolega sa Microsoft MVP titulom.

Centralne teme ovogodišnje konferencije odnose se na korištenje osobnih uređaja u poslovnom okruženju (BYOD), centralno upravljanja mobilnim uređajima te mobilna rješenja za digitalne sadržaje. Osim toga, svi zainteresirani za razvoj aplikacija, moći će se upoznati sa trendovima vezanim za razvoj Windows Phone, Windows 8 i aplikacija na drugim platformama, uz nezaobilazna predavanja o iskorištenju Windows Azure platforme.

Konferencijska agenda se već polako popunjava, pa ukoliko namjeravate učestvovati na konferenciji, sada je pravo vrijeme za registraciju, budući da je kroz ranu registraciju moguće ostvariti značajne uštede na cijeni kotizacije.

Aktivni članovi MSCommunity zajednice u Bosni i Hercegovini imaju pravo i na poseban popust do 31.8.2013. godine, a da bi dobili promo kod koji možete iskoristiti prilikom registracije, potrebno je da me kontaktirate.

Vidimo se na Mobiliy Day konferenciji!