Otvorene prijave za Drugu MS Community konferenciju

Lokalni MS Community i ove godine će organizirati cjelodnevnu konferenciju posvećenu prezentaciji novih Microsoft tehnologija vezanih za Office 365, Windows Phone 8, Windows 8, Windows Server 2012 R2, SharePoint 2013, System Center 2012 R2, SQL Server 2014, Lync Server 2013, Visual Studio 2013 i druge proizvode, kroz odvojene smjerove za programere i IT profesionalce.

MS Community konferencija održat će se u petak, 4. oktobra 2013. godine, u sarajevskom hotelu Bristol, a zbog ograničenog broja mjesta, neophodno je da što prije izvršite registraciju putem konferencijske stranice, gdje možete pronaći i detalje o agendi i predavačima, među kojima je ove godine 10 predavača sa Microsoft MVP titulom iz Bosne i Hercegovine i regije.

Korisnici Windows Phone uređaja mogu preuzeti i zvaničnu konferencijsku aplikaciju ovdje, a sama aplikacija omogućava vam da kreirate vlastitu agendu sa podsjetnikom, kako ne bi propustili planirana predavanja. Konferencijski Twitter hashtag je #mscbih.

Prošlogodišnja konferencija je dobila je dobila izuzetno pozitivne kritike pa smo sigurni da sa nestrpljenjem očekujete početak nove MS Community konferencije.

Vidimo se na novoj MS Community konferenciji u Sarajevu!