Danish Developer Conference 2013 - Fuldt program

DANISH DEVELOPER CONFERENCE 2013

Programmet er fastlagt og hovedparten af pladserne på konferencen er allerede besat – omkring 500 er tilmeldt i skrivende stund. Men naturligvis er der stadig plads til dig og dine kolleger!

Så skynd dig ind på sitet og se om ikke vi igen i år kan tilbyde dig ny viden, nyt indhold & spændende talere, der gør det værd at melde sig til en god teknisk dag - der er endnu 2uger tilbage med Late-Bird.

 

SESSIONER

Vi har allerede fortalt at topscoreren fra DDC2012, Mads Kristensen (https://twitter.com/mkristensen ) kommer igen og holder 2 sessioner. Og nu kan vi afsløre at Mads tager sin kollega Jon Galloway med (https://twitter.com/jgalloway) . Jon er en kapacitet på bl.a. SignalR og han har lovet, i sin keynote, at give os alle en oplevelse.

 

Samlet set kan DDC2013 præsentere en perlerække af interessante talere og sessioner – se det fulde program på DDC13. Der er noget for alle, uanset interesse eller fokus ... se detaljer nedenfor eller på sitet.

 

TILMELD DIG NU OG SPAR 25 %.
Tilmelder du dig senest den 17. marts 2013, får du Late-Bird rab at på 500 kr. og betaler kun 1500kr.

 

SE DET HELE PÅ www.danishdevconf.com 

 

ÆNDRINGER FRA 2012

Sidste år var I gode til at give os konkret feedback – det har vi arbejdet med og på DDC13, vil I se nogle ting blive gentaget (det der virkede J), andet blive ændret lidt og noget tredje blive skrottet helt, som følge af jeres kollektive evalueringer.

Fx. fortalte mange fra vest os, at det var fedt vi kom til Jylland – det gentager vi derfor og glæder os til at gense Horsens og forhåbentlig mange af jer. Andre fra Øst fortalte os, at de ikke kom igen i 2013, hvis de skulle til Horsens – derfor laver vi nu en gentagelse i København.

Sessionerne er blevet lidt længere, der er bedre tid til både at komme fra session til session, besøge sponsorstande, netværke og generelt bare have overskud, uden at føle sig fortravlet hele tiden.

 

 VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG.