Kender du Azure Marketplace?

Vil have de sidste nye løsninger til Azure? Lære fra nogen af verdens førende leverandører? Så kan Azure Marketplace være din vej frem! Guy sitting at tableAzure Marketplace er en butik i Azure, ligesom ”Windows Store” er i Windows. Det er et sted, hvor man kan downloade pre-konfigureret software til umiddelbar brug. Softwaren kommer i form af virtuelle maskiner (appliances), som er sat optimalt op i forhold til det software, som skal køre på dem. I Azure Marketplace finder man således virtuelle appliances fra leverandører som blandt andre Check Point, Barracuda og Cisco, Veeam, Oracle og IBM samt Hortonworks, Hadoop og Targit, men også Open Source software som Wordpress, Node.JS osv. er tilgængeligt i Azure Marketplace.

Azure Marketplace giver dig nogle byggeklodser til brug for skræddersyede løsninger i Azure. Microsoft tilstræber, at det er nemt, hurtigt og sikkert at lave løsninger i Azure, hvorfor vi gerne vil have at vores kunder samt partnere kender til de tredjepartsløsninger, som ligger i Azure Marketplace. Vi har derfor sammensat en række workshops, hvor man hands-on lærer om de mest populære Azure Marketplace løsninger. Nogle løsninger koster penge og andre er gratis. Det afhænger typisk af løsningen, og den software leverandør som har udviklet løsningen.

Er du nysgerrig efter at lære mere om Azure Markedsplace, og nogen af mulighederne med de mange spændende tredjepartsløsninger, som er tilgængelige? Så skynd dig at tilmelde dig ét eller flere af nedenstående arrangementer. Vi gør dog opmærksom på, at antallet af pladser er begrænsede.

  1. Februar, Barracuda workshop
  2. Marts, Docker workshop
  3. Marts, WordPress workshop
  4. Marts, Check Point workshop
  5. Marts, Hadoop & Hortonworks workshop

Vi håber, at se dig!