Sindssygt meget spændende dev-indhold på tre dage

Et selvstændigt spor om Microsoft Azure er – ifølge Microsofts danske chef-evangelist – blandt de absolutte højdepunkter for udviklere på Campus Days, der absolut ikke længere kun er for IT Pro’er. Men der er også masser af indhold i konferencens to øvrige udviklerspor og meget mere at komme efter på konferencen, der foregår i København den 25.-27. november.

 – Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg nok er en kende forudindtaget. Men programmet på årets Campus Days er altså skruet sammen på en måde, så man kommer ret godt omkring alt det, der er allermest relevant i Microsoft-verdenen lige nu, siger Henrik Westergaard, Technical Evangelism Manager, Microsoft Danmark.

 – I år gør vi også – én gang for alle – op med, at det her kun er en IT Pro konference. For det er det så ganske afgjort ikke kun længere. Ja, her er masser af IT Pro-indhold, men altså også tre separate udviklerspor, der kører i samtlige de tre dage, Campus Days varer. Det er langt mere dev-indhold, end der nogensinde var på DDC, tilføjer han.

 De tre udviklerspor er prioriteret, så der sættes fokus på henholdsvis:

  • Microsoft Azure og webudvikling, der også kommer omkring ASP.NET vNext og alle optimeringer i forhold til cloud deployment
  • App Development til såvel crossplatform med f.eks. Xamarin og til Microsofts egne platforme. Herunder Universal apps på tværs af den samlede Microsoft stack samt WPF, XAML, C# og JavaScript
  • Visual Studio og Team Foundation Server med alt om Visual Studio ”14” CTP, C#, Visual Studio Online med Kanban/Scrum board, Git, continuous integration og delivery, load testing, release management m.m.

 – Skal jeg nævne én ting, som virkelig rykker, så skulle det nok være Azure-sporet, fordi man her får et komprimeret indblik i en udvikling, der går virkelig stærkt for tiden. Og her er vi på Campus Days ret stærkt repræsenteret med indhold om Azure Webjobs, Azure Websites og overordnet kig på den helt nye ASP .NET vNext platform. Her er f.eks. også dyb indsigt i de virkeligt interessante nyheder i runtime-niveauet, hvor man skyder et abstraktionslag ind mellem web-applikationen og Internet Information Services, siger Henrik Westergaard.

 – Men altså; der er rigtig meget at komme efter. Så hvis du ikke allerede har besluttet dig for at være med, så kast i det mindste et blik på programmet, opfordrer han.

Campus Days 2014 løber af stabelen den 25.-27. november i CinemaxX på Fisketorvet i København. Find alle detaljerne, program (opdateres løbende), praktiske informationer på campusdays.dk.