Årets TechNet Julekonkurrence er klar

Igen i år afholder TechNet Danmark en julekonkurrence med mulighed for at vinde fede gadgets og sjove swags fra Microsoft. Vi har samlet en håndfuld eksperter og de vil i dagen frem mod jul stille daglige spørgsmål. Svarene vil typisk kunne findes på sites i det danske IT community eller med din fortrukne søgemaskine. Vi starter mandag den 3. december.

Følg TechNet Damarks julekonkurrence

Hver dag fra mandag den 3. december til og med fredag den 21. december poster vi et spørgsmål kl. 9.00 på Dansk TechNet Blog. Spørgsmålene er skrevet af danske Microsoft MVP´er og undertegnet og kan omhandle alt fra Windows, System Center, Exchange og måske også noget som slet ikke er teknisk. Det bør være muligt at finde svaret på dagens spørgsmål inden for et par minutter.

Man kan svare på dagens spørgsmål helt til midnat og vi vil trække lod blandt alle de rigtige svar om dagens præmie. Vi har også 2 hovedpræmier som vi trækker lod om til sidst, blandt alle rigtige svar der er modtaget fra den 3. december til og med den 21. december 2012.

Vil du være med? Alt du skal gøre er at holde øje med bloggen her og svare på dagens spørgsmål

Følg med via e-mail: Log på øverst til højre på denne side og herefter klik på Email subscribe to this blog fra forsiden på bloggen.

Få en daglig påmindelse fra din kalender: Hent .ics

Præmier

Vi har massere af præmier som spænder fra Windows 8 & Windows Server 2012 swags, gadgets fra Microsoft Hardware, Headsets & telefoner til Lync og meget andet godt. Hovedpræmierne er en super fed Windows 8 tablet fra ASUS og en XBOX 360 med Kinect.

 

Regler

Det er muligt at deltage i konkurrencen én gang om dagen per person. Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget og alle deltagelse betragtes som personlige med mindre andet er angivet. Svaret skal være modtaget samme dag som spørgsmålet stilles, dvs. inden kl. 24.00. Der trækkes lod blandt alle de indsendte rigtige svar og vindere annonceres med navn og evt. titel på Dansk TechNet Blog. Vinderene får også direkte besked.

Hovedpræmierne: Efter nytår trækkes der lod blandt alle rettidige indleverede og rigtige svar i hele perioden, så her har man muligheder for at optjene et lod hver dag konkurrencen kører. Vinderene annonceres ligeledes på Dansk TechNet Blog og vil få direkte besked.

Gå til dagens spørgsmål

Vi glæder os til 3 uger julesjov og gadget gaver.

De bedste hilsner

TechNet Danmark