Velkommen til en ny Dansk TechNet blog

Kære læser

I dag starter vi en ny Dansk TechNet blog! Med fokus på Microsoft løsninger til IT professionelle vil vi her skrive om nyheder og teknisk indsigt indenfor Windows Server, Windows Client, hele System Center suiten, Windows Phone og Windows Azure.

Med fokus på administration og praktisk anvendelse vil dette være en kilde hvor du kan holde dig opdateret inden for disse produkter og få et indblik i de mange ressourcer der findes.

Der tales meget om Private Cloud, Public Cloud & Hybrid Cloud, og der er naturligvis også et emne som vil fylde her på bloggen, og jeg håber meget at det vil give anledning til debat her på sitet. Så kom gerne med dine kommentarer på alt hvad vi skriver her.

Og så lidt om mig.

Efter et par år som Technology Specialist på Microsoft Lync, skifter jeg pr. 1. november til rollen som Technology Evangelist og skal dække de tidligere nævnte produkter fra Microsoft. Som Lync specialist har jeg arbejdet på mange spændende sager hos vores kunder og fået et unikt indblik i kommunikation teknologi. Nu vender jeg tilbage til en verden af servere som jeg tidligere har arbejdet meget med. Se hvad jeg tidligere har lavet på LinkedIn eller på min UC Blog

Så velkommen til en Ny Dansk TechNet blog :-)

\Rasmus