Velkommen Windows 8 (for IT-Pro)

Så kom den store dag for Windows Client med frigivelsen af nummer otte, eller for Windows veteraner som jeg, Windows NT 6.2.

Hvis du inden for de sidste 24 timer har kigget forbi et gadget site eller fulgt lidt med på diverse teknologitråde på Twitter eller FB, så har du nok bemærket at der er blevet talt en del om Windows 8 og ikke mindst Surface. Sidstnævnte vil jeg ikke bruge tid på her, men jeg har fået en del spørgsmål omkring introduktionen af Windows 8 i Danmark.

Windows 8 er netop blevet lanceret i New York og med det startskuddet til en forbrugerrettet kampagne. Tirsdag den 30. oktober har vi kommerciel lancering af Windows 8 og det vil være startskuddet til en lang række aktiviteter rettet mod danske virksomheder og de som arbejder professionelt med vores Windows produkter.

Her på bloggen vil jeg har fokus på den tekniske vinkel af Windows 8 og forsøge at afdække de mange aspekter der er når man skal introducere et nyt OS i sin infrastruktur herunder hvad man gør med applikationer, blandede miljøer, hvorfor Windows 8 er relevant og meget andet. Har du konkrete spørgsmål til Windows 8 eller emner du gerne vil ha vi afdækker, så send mig en mail (via linket ude i højre side)

Så et STORT velkommen til Windows 8 herfra

 

\Rasmus