Neem contact op met ondersteuning voor KazachstanContact support for Kazakhstan

Zoek een ander land of regio.Find another country or region.

TelefoonnummerPhone number

+8 800 555 1349+8 800 555 1349

UrenHours

Factureringsondersteuning:Billing Support:

Russisch: ma-vr 10:00-19:00 MoskouRussian: Mon-Fri 10 AM-7 PM Moscow

Engels: ma-vr 9:00-17:00 LondenEnglish: Mon-Fri 9 AM-5 PM London

Technische ondersteuning:Technical Support:

Russisch: ma-vr 7 am-8 PM MoskouRussian: Mon-Fri 7 AM-8 PM Moscow

Engels: 24 uur per dag, 7 dagen per weekEnglish: 24 hours a day, 7 days a week

Internationale gesprekskosten zijn van toepassingInternational call charges apply