LiveRamp® конектор (преглед)

Активирајте своје податке у услузи LiveRamp да бисте се повезали са преко 500 платформи у дигиталним, друштвеним и ТВ екосистемима. Радите са својим подацима у услузи LiveRamp да бисте циљали, потиснули и персонализовали огласне кампање.

Предуслови

Повезивање на LiveRamp

 1. У увидима о корисницима идите на Администратор > Одредишта за извоз.

 2. На плочици LiveRamp изаберите Подеси.

 3. Дајте одредишту препознатљиво име у пољу Име за приказ.

 4. Обезбедите Корисничко име и Лозинку за свој LiveRamp Secure FTP (SFTP) налог. Ови акредитиви могу бити различити од ваших акредитива за LiveRamp Onboarding.

 5. Изаберите Верификуј да тестирате везу са услугом LiveRamp.

 6. Након успешне верификације, дајте свој пристанак за Приватност података и усаглашеност тако што ћете изабрати поље за потврду Слажем се.

 7. Изаберите Следеће да подесите LiveRamp конектор.

Конфигурисање конектора

 1. У пољу Одаберите свој идентификатор кључа, изаберите Е-пошта, Име и адреса или Телефон за слање у LiveRamp ради решавања идентитета.

 2. Мапирајте одговарајуће атрибуте вашег обједињеног ентитета клијента за изабрани идентификатор кључа.

 3. Изаберите Додај атрибут да бисте мапирали додатне атрибуте које треба послати у LiveRamp.

  Савет

  Ако пошаљете више кључних атрибута идентификатора у LiveRamp, вероватно ће добити вишу стопу подударања.

 4. Изаберите сегменте које желите да извезете у LiveRamp.

 5. Изаберите ставку Сачувај.

LiveRamp конектор са мапирањем атрибута

Извоз података

Извоз ће почети ускоро ако су испуњени сви предуслови за извоз. Извоз ће се такође покренути са сваким планираним освежавањем. Након што је извоз успешно завршен, можете се пријавити у LiveRamp Onboarding да бисте активирали и дистрибуирали своје податке.

Приватност података и усаглашеност

Када омогућите да Dynamics 365 Customer Insights преноси податке у Liveramp, дозвољавате пренос података изван границе усклађености за Dynamics 365 Customer Insights, укључујући потенцијално осетљиве податке као што су лични подаци. Microsoft ће преносити такве податке по вашем упутству, али ви сте одговорни за то да Liveramp испуњава све обавезе приватности или безбедности које имате. За више информација погледајте Изјаву о приватности компаније Microsoft. Dynamics 365 Customer Insights администратор може у сваком тренутку да уклони одредиште за извоз како бисте престали са коришћењем ове функционалности.