Ресурси за учење

Технички разговори

Технички разговори се фокусирају на пружање техничких детаља и најбољих пракси специфичних за покривене области ради оснаживања клијената и партнера. Ови разговори често пружају преглед доступних алатки и функција. Технички разговори се пружају у облику вебкастова који на крају имају сесију питања и одговора. Такође им се може приступити на захтев и јавно су доступни. Да бисте погледали све техничке разговоре и регистровали се за будуће, погледајте страницу Microsoft Dynamics 365 FastTrack технички разговори.

Технички разговори вам пружају основне информације које повећавају вредност и ефикасност радионица које нудимо. FastTrack тим ће вас упутити на релевантне техничке разговоре који ће вам помоћи да се припремите за одређене радионице. Комплетан каталог свих снимљених техничких разговора који су доступни за стримовање или преузимање можете да пронађете на страници FastTrack технички разговори.

Заједница

FastTrack заједница пружа платформу на којој клијенти и партнери могу да постављају питања и да од архитеката решења у програму FastTrack добијају одговоре о најбољим праксама и смерницама. Листу свих Dynamics 365 форума можете да пронађете на страници Форуми Microsoft Dynamics 365 заједнице.

Microsoft путање учења

Услуга Microsoft FastTrack осмишљена је са циљем да вам олакша примену пројеката јер нуди смернице о најбољим праксама и пружа одговоре на ваша питања које вам дају Microsoft инжењери посвећени томе да ваше искуство са услугом Dynamics 365 буде веома успешно.

У следећим FastTrack Learn модулима:

  • Сазнаћете које су предности учешћа у програму FastTrack.
  • Открићете ниво ангажмана Microsoft тима.
  • Сазнаћете више о Dynamics 365 обуци Успешан дизајн.
Модул Опис Трајање
FastTrack програм за успех клијената за Finance and Operations Finance and Operations – сазнајте више о најважнијим елементима и најбољим праксама како бисте успешно примењивали Finance and Operations апликације. Од првог корака, у којем планирате и дизајнирате методологију пројекта, употребу FastTrack услуга, стратегију развоја, управљање подацима и још много тога, до најбољих начина за одржавање и надгледање операција након објављивања. 27 минута, 5 јединица

Листу свих Dynamics 365 путања учења можете да пронађете на страници Microsoft Learn за Dynamics 365.