Ресурси за усвајање за вашу дигиталну трансформацију помоћу услуге Dynamics 365

Савремене пословне апликације подстичу побољшања у интегритету и целовитости података, а то омогућава брже, боље одлуке и ефикасније радње. За организације које дигиталну трансформацију усвајају као пословну стратегију, резултати су диференцијација на тржишту и конкурентска предност. Креирали смо Dynamics 365 како бисмо испунили те пословне промене које се мењају.

За многе организације, изгледи за прихватање дигиталне трансформације су застрашујући. Потрошачи су последњих година приметили велика побољшања у дигиталним производима и технологијама животног стила, али већина предузећа се спорије мења. Зато смо креирали следеће ресурсе који ће вас наводити на путу дигиталне трансформације организације:

На пример, у водичу за усвајање смо саставили једноставне смернице које вас и ваш тим воде корак по корак кроз најбољи начин да у своју организацију уведете Dynamics 365. Овај водич се фокусира на потребу за стварањем свеобухватног плана за управљање усвајањем и променама (ACM). Да бисте разумели зашто је управљање променама од пресудне важности за успех ваше дигиталне трансформације уз услугу Dynamics 365, може вам помоћи овај видео компаније Prosci.

Запамтите, нисте сами у овоме. Постоје многе организације које тренутно користе Dynamics 365 технологијe и можете се повезати са њима у Microsoft Dynamics заједници стручњака и сарадника.