Миграција података о клијентима у нове немачке регионе са локалним концептом

Ако сте постојећи клијент услуге Microsoft Cloud Germany (Microsoft Cloud Deutschland), моћи ћете да преместите своје кориснике система Dynamics 365 у нове немачке регионе са локалним концептом. Следеће услуге ће бити премештене у оквиру овог приступа:

  • Dynamics 365 Sales
  • Dynamics 365 Customer Service
  • Dynamics 365 Field Service

Да бисте покренули миграцију, први корак је да омогућите миграцију коју подржава Microsoft у нове немачке регионе центара података.

Dynamics 365 и Power BI

Пријављивање за миграцију коју подржава Microsoft за апликације за ангажовање клијената (Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Customer Service, Dynamics 365 Field Service, Dynamics 365 Marketing и Dynamics 365 Project Service Automation) и Power BI је у току. Када будемо спремни да започнемо миграцију, обавестићемо вас путем центра за поруке у Microsoft 365 центру администрације.

По завршетку миграције претплате, цене ће се смањити тако да одговарају ценама за јавни облак. Директни клијенти ће видети нову претплату са новим годишњим датумом обнове.

У наредним месецима ћемо стално ажурирати ову тему како бисмо додали детаљне информације о предусловима, детаљним процедурама и утицају миграције.

Промена Microsoft Cloud Deutschland

У августу 2018. године најавили смо планове за успостављање два нова региона центара података у облаку у Немачкој који нуде чување података о клијентима у земљи, као и потпуну повезаност са глобалном мрежом у облаку компаније Microsoft. Ови нови региони су сада активни уз општу доступност услуга Azure, Microsoft 365, Dynamics 365 и Power Platform. Као резултат тога, затварамо постојећи Microsoft Cloud Deutschland. Више информација потражите у чланку Промена Microsoft Cloud Deutschland.