Приче клијената о миграцији са система Dynamics AX на Dynamics 365

Многе организације постижу оперативну ефикасност премештањем свог локалног решења у облак. Компанија Microsoft је помогла организацијама широм света да направе овај прелаз. Истражите приче клијената о клијентима локалне услуге Dynamics AX који су прешли на Dynamics 365 у облаку.

Wahl Clipper Corp.

Породична компанија Wahl Clipper Corp. која је изумитељ машинице за шишање, недавно је прешла са услуге Dynamics AX на Dynamics 365 у облаку како би задовољила потребе пословања које расте и прилагодила се будућим иновацијама. Прочитајте причу.

Copper State Bolt & Nut Co.

Компанија Copper State Bolt & Nut Co. прерасла је претходно Dynamics AX решење и прешла на Dynamics 365 ради оптимизације управљања финансијама, производњом и ланцем снабдевања. Прочитајте причу.

Lippert Components

Компанија Lippert Components, водећи светски произвођач возила за рекреацију, успела је да направи робустну и брзу платформу са својим инвентаром у услузи Dynamics 365. Прочитајте причу.

Winner Imports Ukraine

Компанија која се бави аутомобилима и деловима за аутомобилску индустрију, Winner Imports Ukraine, направила је веома функционалну, пословну платформу за сарадњу у облаку која повезује све од радника у складишту до стручњака за продају у продајном простору, захваљујући моћној комбинацији услуга Office 365, Dynamics 365 Finance и Microsoft Azure платформе у облаку за предузећа. Прочитајте причу.

Започните свој пут ка миграцији

Сазнајте више о Microsoft процени миграције, могућности која је бесплатна и без обавеза за клијенте који су корисници услуга Dynamics AX и Dynamics CRM. Да бисте се пријавили, посетите веб-локацију за програм миграције на Dynamics 365.