Преглед програма миграције на Dynamics 365 за локална решења

Започните миграцију локалних решења у облак уз стручно вођство компаније Microsoft кроз програм миграције на Dynamics 365. Помоћу система Dynamics 365, скупа пословних апликација у облаку, клијенти могу започети побољшање финансијских перформанси и поједностављење операција.

Програм миграције на Dynamics 365 омогућава локалним клијентима да поједноставе и убрзају прелазак у облак. Нуди потпуну подршку за миграцију радећи директно са саветницима из компаније Microsoft и специјализованим партнерима за миграцију. Програм миграције нуди приступ посвећеном тиму саветника за миграцију, бесплатне процене миграције, понуде за цене, алате и подршку миграцији за квалификоване клијенте.

Програм је тренутно доступан за све Dynamics AX клијенте и све Dynamics CRM клијенте.

Погледајте видео снимке о системима Dynamics AX и Dynamics CRM о пословној вредности миграције са локалног система на Dynamics 365 у облаку:

Dynamics AX

Dynamics CRM

Започните свој пут миграције

Dynamics AX и Dynamics CRM клијенти се сада могу пријавити за учешће у програму миграције на Dynamics 365 и добити бесплатну процену миграције. Да бисте се пријавили или сазнали више, посетите aka.ms/D365migrate.

Такође погледајте

Стандардна процена миграције
План побољшања спремности за пословање
Најчешћа питања о програму
Прелазак из Dynamics AX у Dynamics 365 у облаку
Поређење функција између система Dynamics AX и Dynamics 365
Алат за процену CRM платформе
Видео: Програм миграције на Dynamics 365