Обука за Microsoft Dynamics 365

Ако сте спремни да научите како Dynamics 365 може да помогне вашем предузећу, налазите се на правом месту. Пружамо вам многе могућности за обуку како бисмо вам помогли да брзо започнете, без обзира на то да ли сте заинтересовани за истраживање производа или за пуну обуку и цертификацију.

Клијенти система Dynamics 365

Обезбеђујемо е-учење и водиче за припрему цертификације за клијенте система Dynamics 365, као и преузимања неких старијих материјала за обуку са инструкторима.

Microsoft Learn

Посетите Microsoft Learn да бисте стекли искуство са новом бесплатном платформом Microsoft eLearning. То је ефикаснији приступ практичном учењу који вам помаже да брже постигнете своје циљеве. Пријавите се да бисте освојили поене, нивое и боља достигнућа!

Dynamics 365 у услузи Microsoft Learn

Старији eLearning

Клијенти могу да преузимају старије Dynamics 365 eLearning курсеве. Они су доступни на Dynamics 365 курсеви за е-учење које клијенти могу да преузму блогу на Community.Dynamics.com.

Цертификације

Постоје три цертификације за Dynamics 365: MCSA: Microsoft Dynamics 365, MCSA: Microsoft Dynamics 365 for Operations и MCSE: Business applications. За још информација о свакој цертификацији и да бисте пронашли водиче за припрему цертификације, погледајте чланак Dynamics 365 Certifications.

Прелазимо на нови систем за цертификацију, заснован на улогама послова. Наше Dynamics 365 цертификације за функционалне консултанте су тренутно у бета верзији. Прочитајте више о њима овде: Цертификације за функционалне консултанте.

Партнери система Dynamics 365

Обезбеђујемо е-учење, видео снимке, понуде личних обука нивоа 300 и водиче за припрему цертификације за партнере система Dynamics 365, као и преузимања неких старијих садржаја.

Е-учење и курсеви са инструктором

Примарна тачка приступа за учење за партнере система Dynamics 365 је Microsoft Learn.

Неки старији садржај је такође доступан на Dynamics порталу за учење.