Примена демо података на Finance окружење које се хостује у облаку

Односи се на: Project Operations за сценарије засноване на ресурсима / без залиха

Важно

Ова тема је применљива је само на Microsoft Dynamics 365 Finance верзије 10.0.13 и може се изводити само у окружењу које се хостује у облаку. Довршите кораке у овој теми ПРЕ НЕГО ШТО примените исправке квалитета на окружење.

 1. У свом LCS пројекту, отворите страницу Детаљи окружења. Приметите да садржи детаље потребне за повезивање са околином помоћу протокола удаљене радне површине (RDP).

Детаљи окружења

Први скуп истакнутих акредитива су акредитиви локалног налога и садрже хипервезу до везе са удаљеном радном површином. Акредитиви укључују корисничко име и лозинку администратора окружења. Други скуп акредитива се користи за пријављивање на SQL Server у овом окружењу.

 1. Повежите се удаљено са окружењем користећи хипервезу у одељку Локални налози и употребите Акредитиви за локални налог за потврду идентитета.
 2. Идите на Internet Information Services > Групе апликација > AOSService и зауставите услугу. У овом тренутку заустављате услугу да бисте могли да наставите да замењујете SQL базу података.

Заустављање AOS

 1. Идите на Услуге и зауставите следеће две ставке:
 • Microsoft Dynamics 365 Unified Operations: Batch Management Service
 • Microsoft Dynamics 365 Unified Operations: Data Import Export Framework

Заустављање услуга

 1. Отворите Microsoft SQL Server Management Studio. Пријавите се помоћу акредитива за SQL Server и користите корисника axdbadmin и лозинку са LCS странице Детаљи окружења.

SQL Server Management Studio

 1. У прегледачу објеката, изаберите Базе података и пронађите AXDB. Базу података ћете заменити новом базом података која се налази у центру за преузимање.
 2. Копирајте zip датотеку у VM у који сте удаљено повезани и распакујте zip садржај.
 3. У програму SQL Server Management Studio кликните десним тастером миша на AxDB, а затим изаберите Задаци > Враћање > База података.

Враћање базе података

 1. Изаберите Изворни уређај и дођите до датотеке извучене из zip датотеке коју сте копирали.

Изворни уређаји

 1. Изаберите Опције, а затим изаберите Препиши постојећу базу података и Затворите постојеће везе са одредишном базом података.
 2. Изаберите У реду.

Враћање подешавања

Добићете потврду да је враћање AXDB било успешно. Када добијете ову потврду, можете да затворите SQL Services Management Studio.

 1. Вратите се на Internet Information Services > Групе апликација > AOSService и покрените услугу.

 2. Идите на Услуге и покрените две услуге које сте раније зауставили.

 3. Пронађите алатку AdminUserProvisioning на овом VM-у. Потражите K:\AosService\PackagesLocalDirectory\bin\AdminUserProvisioning.exe.

 4. Покрените .ext датотеку користећи своју корисничку адресу у пољу Адреса е-поште.

 5. Изаберите Проследи.

Обезбеђивање корисника-администратора

За ово је потребно неколико минута. Требало би да примите поруку са потврдом да је корисник-администратор успешно ажуриран.

 1. На крају, покрените командну линију као администратор и покрените команду iisreset

Ресетовање IIS

 1. Затворите сесију удаљене радне површине и користите страницу LCS Детаљи окружења да бисте се пријавили у окружење и потврдили да ради као што се очекује.

Finance and Operations