Погледајте извештај о трошковима из главне књиге или набавке и порекла

Важно

Dynamics 365 for Finance and Operations се развио у наменске апликације које вам помажу у управљању одређеним пословним функцијама. За више информација о овим променама погледајте Водич за лиценцирање за Dynamics 365.

Када покренете упит за преглед трансакција у главној књизи или набавци и пореклу, упит може вратити превише података. Стога ћете можда желети да сузите претрагу. Да бисте добили потребне информације, можете дубински претражити трансакцију да бисте видели извештај о трошковима на којем се појавила.

За извештаје о трошковима можете дубински претражити трансакцију из оригиналног извештаја који се чува у Управљању трошковима. Поред укупног износа трошкова, можете прегледати и детаљне трансакције, трансакције које испуњавају услове за повраћај пореза на додату вредност (ПДВ) и признанице које су повезане са трошковима.

Да бисте дубински претражили оригинални извештај о трошковима на којем се трансакција појавила, изаберите трансакцију, а затим изаберите Оригинални документ.

Када прегледате појединачне трансакције, можете да видите и све додатне податке који су приложени трансакцији. На пример, за детаљан хотелски трошак можете погледати детаљну листу трошкова као што су приступ Интернету, телефонски позиви и собна услуга.