Преглед пројеката апликација за мобилне уређаје

Важно

Dynamics 365 for Finance and Operations се развио у наменске апликације које вам помажу у управљању одређеним пословним функцијама. За више информација о овим променама погледајте Водич за лиценцирање за Dynamics 365.

Доступне су три апликације за мобилне уређаје које су повезане са временом пројекта: Microsoft Dynamics 365 Project Timesheet, Ставка времена пројекта и Моји временски распореди / Временски распореди за мој преглед (оптимизовано за мобилне уређаје).

Апликација за мобилне уређаје Project Timesheet

Апликација за мобилне уређаје Dynamics 365 Project Timesheet омогућава корисницима да предају и одобре радне листове за пројекте на свом мобилном уређају. Ова апликација за мобилне уређаје покрива функционалност временског распореда у области управљања пројектима и рачуноводства у услузи Dynamics 365 Finance. Она помаже у побољшању корисничке продуктивности и ефикасности, а такође помаже у правовременом уносу и одобравању временских распореда пројеката.

Радни простор за ставку времена пројекта

Радни простор за ставку времена пројекта омогућава корисницима да унесу и уштеде време у односу на пројекат. Међутим, не дозвољава корисницима да прослеђују или одобравају временске распореде пројеката. Може се користити само за унос времена. Овај мобилни радни простор је намењен за употребу заједно са Finance and Operations апликацијом за мобилне уређаје.

Моји временски распореди / Временски распореди за мој преглед

Моји временски распореди (оптимизовани за мобилне уређаје) и временски распореди за мој преглед (оптимизовани за мобилне уређаје) чине решење које омогућава запосленима да креирају, предају и одобре временске распореде пројеката на мобилном уређају. Радници могу приступити функционалности услуге Finance путем URL адресе за апликацију. Ово решење не захтева Finance and Operations апликацију за мобилне уређаје.

За више информација