Bra böcker kring ASP.NET 2.0, ADO.NET 2.0 samt SQL 2005

Generellt när det gäller böcker så tycker jag alltid att man ska ta en bok med ordet "Pro" i någon form i titeln. Detta av den enkla anledning att dessa böcker upplever jag tar uppsamma sak som de som är introducerande och på samma enkla sätt men också ger möjligheten att fördjupa sig lite om man vill. På detta vis slipper man köpa två böcker, en för att komma igång och sedan en för att få svar på de frågor som uppstår. Kanske tycker ni annorlunda?

Hur som helst, jag har läst en del beta-böcker och dessa har varit av varierande kvalitet. De två senaste jag köpt kan jag rekommendera dock, en för ASP.NET 2.0 och en för ADO.NET 2.0 och XML, se länkar nedan.

Gällande SQL Server 2005 så kan jag rekommendera två beta-böcker från i mars tror jag det är, lite har dock ändrats men de går igenom det mesta övergripande. Det räcker med en av böckerna då de går igenom ungefär samma innehåll. Här väntar jag på en bok som går mer på djupet och en sådan kommer nog inte förrän kring jul eller direkt efter nyår tror jag.

Hoppas att du finner någon av dessa böcker intressanta!

Pro ASP.NET 2.0 in C# 2005
Till Amazons sida om boken

ADO.NET and System.Xml v. 2.0
Till Amazons sida om boken

A First Look at Microsoft SQL Server 2005 for Developers
Till Amazons sida om boken

Introducing Microsoft SQL Server(TM) 2005 for Developers
Till Amazons sida om boken