Har du problem med Windows 7-kompatibilitet? Kom till oss!

Sitter du idag med vissa problem i din applikation när det gäller att köra den på Windows 7. Då kan jag erbjuda dig möjligheten att komma till oss någon av dagarna nedan för att få hjälp att lösa dessa på plats.

Vi kommer under följande dagar att köra något vi kallar drop-in clinics:

  • Onsdag den 4:e November (Inställd)
  • Torsdag den 3:e December

Detta innebär att du får möjligheten att komma till oss under någon av dessa dagar, tar med dig en dator som du kan ändra programkoden på och kompilera den (kan man inte köra miljön lokalt går det bra att jobba fjärrstyrt) som vi sedan kan testköra på WIndows 7-maskiner hos oss. Målet för denna dags aktiviteter är att när du lämnar oss har du en fullt fungerande applikation som också uppfyller kraven för att kunna certifieras som “Compatible with Windows 7”. Till vår hjälp har vi personer som dagligen jobbar med att lösa kompatibilitetsproblem.

OBS 1: Vi har 4 slot:s per dag, ta kontakt med mig via formuläret ovan (Klicka på “Email” i menyn) så vi får kontakt och kan boka in er.

OBS 2: Denna aktivitet gäller inte endast produtkbolag utan jobbar du på ett större företag och har en intern applikation som har problem är även ni välkomna!

OBS 3: Allt är naturligtvis kostnadsfritt på plats hos oss. Dock står ni för era egna resekostnader till vårt kontor i Akalla, Stockholm.