OPPDATERT: Dynamics CRM Online BETA utløpsdato

Oppdatert per 6. januar 2011:

Nå er det bestemt et strammere regelverk rundt hva som skal skje med Dynamics CRM Online BETA organisasjoner. Her er informasjonen jeg har p.t.:

  1. Alle BETA-kunder vil få en e-post rundt 17/1 om at BETA avsluttes
  2. Påminnelser på e-post om at man må bestemme seg om man vil forsette med CRM Online og dermed betale blir sendt ut i to omganger
  3. Siste frist for å konvertere fra BETA til betalt tjeneste blir sannsynligvis den 18/2-2011
  4. BETA organisasjoner som ikke konverteres er planlagt slettet for godt den 28/2-2011

Det vil komme detaljerte instruksjoner om hvordan man konverterer fra BETA senere. For meg ser det imidlertid ut til at det vil være vesentlig enklere å bare tegne et nytt abonnement når CRM Online går LIVE og evnt. overføre tilpasninger fra BETAen. Uansett er det viktig at dere som har gjort tilpasninger i BETA'en eksporterer disse før BETAen blir slettet den 28. februar.

Partnere som ønsker å benytte tilbudet om gratis CRM Online lisenser bør tegne opp for dette via et nytt abonnement når CRM Online går LIVE. Dette vil være mye enklere enn å konvertere fra BETA.

_Jorulf_

*************************

Dette er en kort melding til dere som er med i BETA-programmet for Microsoft Dynamics CRM Online:

Hvis du har fått eller får en e-post om at BETA-abonnementet utløper på dato den nærmeste tiden, så kan du slappe av. Utløpstiden for CRM Online BETA organisasjoner var opprinnelig 4 måneder. Det betyr at hvis du aktiverte BETA'en den 14. september 2011, så har du nok fått en e-post om at den utløper den 14. januar 2011. Men nå er det bestemt å forlenge denne utløpstiden med ytterligere 180 dager. Hvis du går inn på https://billing.microsoft.com så kan du se når BETA'en din utløper:

image

Selv om du altså kan beholde BETAen en god stund, vær klar over at den neppe vil bli oppgradert til endelig versjon med mindre du velger å betale. Det er heller ingen support på BETA.

_Jorulf_