Snart är Titan här !!!!

image

Ni som jag sitter säkert och väntar på nästa version av Microsoft CRM. Den är inte långt borta nu..... Härom veckan fick jag satt upp min egna miljö och trots att mina förväntningar var höga har de överträffats !!

När jag började arbeta med Microsoft CRM för 2,5 år sedan var det på version 1.2. Jag kommer ihåg att det var inte alltid man var helt komfortabel med att åka ut till kunderna för att visa produkten.

Det var en första version på något som vi visste skulle bli bra med tiden men de hjälpte inte mycket när man stod där framför kunden och visade en produkt som saknade mycket av de funktioner som var självklara för ett CRM system.

När 3.0 kom löste det en massa av de våra bekymmer, nu var det var aldrig några problem att visa produkten för kunder längre. De krav som de tidigare ställt var nu uppfyllda. Steget mellan 1.2 och 3.0 när det gällde funktioner kändes enormt.

Nu när jag sitter med Titan har jag samma känsla... Mina förväntningar hade varit att denna version enbart skulle bli en förbättring av nuvarande funktioner men det visade sig att jag hade fel. Det kommer en massa nya funktioner i tillägg till förbättringar av 3.0 !!!

Jag har skapat en ny "Tag" som heter TITAN som jag kommer att använda för att märka alla inlägg om Titan i framtiden.

Snart är den här, "Stay tuned" som man säger på nynorsk !!!!

- David Orlander

 Abbonera på nyheter via RSS| Abbonera på nyheter via Email