CNUG og geek dinner

Mads leverede som altid første klasses indhold, denne gang var det til en CNUG præsentation. Emnet var performance optimering på et ASP.NET website.

Der var kommet lidt færrer end drengene havde regnet med men det havde heldigvis ikke indflydelse på MK's præsentation, som var i topklasse.

Mads gjorde meget ud af at holde sig på frontenden af websitet, eller bare websitet om man vil. Et website har slet ikke noget med datalag eller business lag at gøre - det er noget man vælger at bruge hvis man føler sig tilpas med det.

Det website der blev taget udgansgpunkt i havde Mads selv udviklet. Da han startede fyldte det 400+ KB og da han var færdig med at optimere på det (uden at fjerne noget funktionelt) fyldte det 2,2 KB - så kan vi snakke om optimering!

Jakob blev som altid inspireret til at komme med småprovokationer og starte en god debat. F.eks noget ala: "Det hjælper ikke meget at optimere på frontenden hvis dine SQL statements er dårlige". Mange andre var ligeså glade for at diskutere emnet og jeg tror ikke der var nogen til stede der ikke fik noget ud af præsentationen. Fantastisk møde!

Der blev gået til den da vi mødtes på Vesterbro Bryghus kl. 19. Her kom flere nørder til og der blev spist og drukket i bedste valhalla stil, og ja, ZYB betalte for øllet som altid. Skååål og tak Ole!

På selve geekdinneren blev der snakket om flere meget interessante emner, heriblandt havde Mads en fremragende idé til en "ny" måde at lave en bog på, mere om det i en anden post.

Tak for en fed aften og jeg håber snart i gør det igen, for så er jeg klar!