Community arrangement

Jeg vil gerne invitere til udviklings-community hyggeaften i Odense d. 29 maj.

Er du medlem af en eller flere af de Danske community såsom Dotnetforum.dk, Eksperten.dk, Html.dk, Udvikleren.dk eller ActiveDeveloper.dk så har du nu muligheden for at komme med til dette arrangement.

Vi mødes på Radison SAS hotel i Odense kl. 19:00 hvor der vil være både vådt og tørt til fremmødte, men skynd dig at tilmeld dig, for der er begrænsede pladser :0)

Formålet med arrangementet er, at få en hyggelig aften, socialisere og snakke med folk "fra den anden side af gaden". Jeg vil meget gerne sørge for, at alle de danske communities trives, både online og offline, og derfor er dette ligsom startskudet til, at finde ud af lidt mere om hvad i går at laver lige nu og hvad i drømmer om at lave om et par år.

Jeg har selv været medlem af et community i mange år, og har både set hvordan og følt hvordan det kan føre til meget mere end "bare", at være en debattør, artikel skribent eller blogger. Jeg vægter communitiet meget tungt i mit arbejde, og det betyder meget for mig hvis du vil møde op, støtte op omkring dit community, ikke bare fordi de har brug for det, men fordi jeg selv ved hvordan det føles at få sin mening ud i et størrer fora og foran nogen der virklig vil og kan hjælpe med at gøre en forskel.

Det eneste du skal gøre er, at sende mig en email på danielmf@microsoft.com og skrive at du kommer.

Jeg glæder mig til at se dig :0)