Hvad kræver det at blive MVP ?

Jeg har længe villet slå fast overfor det Danske community hvad det egentligt kræver at blive MVP - for det kræver nemlig et stort stykke arbejde!

Jeg har som Developer Evangelist det fulde ansvar for at nominere nye MVP'er, dog har jeg intet at skulle have sagt når de "smider" medlemmer ud - begge dele kan til tider føles som mere af en byrde end en fornøjelse. Så det er op til mine kollegaer - og jer - at sende mig information på de mennesker som vedkommende mener bør have en MVP titel. Også ser jeg på sagen :0)

Pt. er der 19 MVPer i Danmark hvor 4 af dem er tekniske:

Mads Kristensen - ASP.NET
Dennis Knappe - ASP.NET
Brian Rasmussen - C#
Jesper Lund Stockholm - XML

Om de allesammen har fortjent den i år eller ej vil jeg ikke begynde at kommentere på, men jeg har selvfølgelig min personlige holdning til den slags.

En ting er 100% sikker, de 4 fire mennesker der står her har igennem en årrække, allesammen ydet et exceptionelt stykke arbejde, og har med garanti fortjent en MVP titel.

Det handler mest om 2 ting for at blive nomineret (ikke valgt):

1. Teknisk expertise i særklasse (læs: du skal være rigtig rigtig dygtig til mindst 1 teknologi).
2. Meget stor synlighed både med online (blogs, forums, nyhedsgrupper) og offline (taler), hvor du arbejder med "din" teknologi.

Hvis du så skulle være så heldig at blive nomineret og valgt til MVP slipper du for mig, men så skal du kun årligt rapportere til vores din MVP "chef" også kan du flere år i træk slippe igennem nåløjet - alt efter hvad de enkelte produktgrupper menere :0)

Jeg ville virklig gerne kunne nominere flere personer til programmet og i må meget gerne komme med forslag.