Min manager er taget på ferie, og jeg vil holde TechTalks i Århus!

Da mine 2 AMM kolleger er taget på ferie (jeg har ikke holdt ferie i 1 år, det må jeg få styr på) og har derfor ingen der kan oprette events til vores arrangement system. Jeg blev spurgt om jeg selv ville prøve; “Du skal bare logge ind på det her Sharepoint site og…badabum badabing.”, men jeg tør simpelthen ikke i frygt for at jeg kommer til at ødelægge et eller andet.

Igår havde vi fint besøg fra Captator bossen, Henrik Lykke Nielsen. Henrik præsenterede Entity Frameworket i to en halv time, og det virkede som om deltagerne havde nydt godt af lidt O/RM. Henrik var som altid rigtig skarp og han er uden tvivl rigtig god til at præsentere.

Jeg har de sidste par uger forsøgt at finde lokaler i Århus, og nu har Logica været så venlige at stille lokaler til rådighed for Microsoft TechTalks. Det er da super gode nyheder! Logica ligger inde i centrum af Århus og der vil derfor være rig mulighed for både at komme frem og tilbage med det offentlige.

Den første TechTalk i Århus vil altså være:

Introduktion til ADO.NET Entity Frameworket af Henrik Lykke Nielsen

Microsofts ADO.NET Entity Framework har som primær opgave at hjælpe til med mapning af data mellem en database og en tilhørende objektmodel. Denne Tech Talk vil give dig en introduktion til Entity Frameworket.

TechTalken vil foregå på adressen:

logica-logo

Logica i Århus
Margrethepladsen 4 8000 Århus C

Tidspunkt

Mandag d. 27 April, kl. 10:00 – 13:00

Jeg vil sørge for at der er noget at spise og drikke efter arrangementet.

Du tilmelder dig ved at skrive mig en email på: danielmf@microsoft.com, du skal skrive dit navn, virksomhed. Ved tilmeldingen godkender acceptere du, at Microsoft Danmark sender dig et evalueringsskema efter arrangementet.

Vel mødt!