Morten "ildsjæl" Vadstrup blogger igen.

Jeg lærte Morten at kende tilbage i 2001, da han og Andreas Mailand kørte hele vejen fra Hammel til Svendborg for at dele en pizza med Dennis og Mig. Han har været i gamet i mange år efterhånden og er nu endelig gået igang med at blogge - igen - på dansk.

Jeg besøgte Morten en eftermiddag jeg skulle til ANUG møde. Jeg kom ind på kontoret hos Mindworking, som er Mortens arbejdsplads, og der gik ikke længe før jeg havde fået monteret en kold dåse cola i hånden og en stol i solen - se så er der noget ved at komme på besøg.

Vi sad og sludrede i flere timer, snakkede om løst og fast og damer uden tøj på. Det var bla. også her Morten fik løftet sløret for noget af indholdet på hans nye blog; "Jeg har lovet mig selv at jeg vil køre denne lidt mere hårdt, med nogle gode indlæg inden for WMI, Server kodning og MS CRM."

Morten er en Ildsjæl, og det har han altid været. Morten har gjort mange ting for communitiet i årenes løb, og lige så mange gange har jeg savnet hans tilstedeværelse fordi han er så fandens hyggelig. Ualmindelig sympatisk ung herre.

Sig hej til M. Vadstrup på hans nye blog - http://vadstrup.dk