Din nye guide til Microsofts platform: Skolehåndbogen!

Der findes utroligt mange spændende værktøjer i Microsofts platform. Potentialerne vælter frem, lige så snart man dykker ned i skattekisten - videoportal med Stream, klassenoter med OneNote, enhedshåndtering og udrulning af politikker med Intune for Education, forbedret samarbejde og overblik med Teams - listen er lang. Det er et dejligt sted at være, at man mødes af mulighed frem for begrænsning i valget af digitale værktøjer.

Men det stiller et større krav til, at der er overblik over mulighederne, så man ikke farer vild.

Vi har derfor udviklet en Skolehåndbog i samarbejde med lærere, it-vejledere og ledere på danske folkeskoler og ungdomsuddannelser i løbet af det sidste halve år. Det er en lavpraktisk indflyvning i alle de vigtigste værktøjer i platformen. Den henvender sig både til den it-interesserede lærer (som måske er dig?), it-vejlederen, lederen og den it-ansvarlige.

"Du skal som leder læse denne håndbog for bedre at forstå de didaktiske gevinster digitale værktøjer kan give, når de bruges korrekt. Når den forståelse er på plads, er det langt nemmere at lave en organisatorisk strategi for den korrekte anvendelse." - Jimmy Skov Glasdam Adetunji, afdelingsleder på Hendriksholm Skole i Rødovre

Vores samarbejdspartnere har været skoler i Rødovre Kommune og Brønderslev Kommune samt Virum og Espergærde Gymnasium, som har bidraget med indsigt og praksiserfaring med værktøjerne.

Download din kopi her:  Microsoft-Skolehåndbog-2019-2020