Er du den næste danmarksmester i Excel?

Microsoft søger deltagere til det første danmarksmesterskab i Excel nogensinde. Det dystes bl.a. i disciplinerne 100 meters regneark, grafballet og formel-wrestling.

Læs mere eller tilmeld dig her.

I 30 år har Excel hjulpet mennesker verden over med at danne overblik over selv de mest uoverskuelige datamængder. I over 30 år har Excel været en kærkommen hjælper, når grafer har skullet afsløre systemerne bag tallene. Gennem 30 år har Excel udviklet sig fra et simpelt regneark til en klenodie af et program. 

Det skal fejres! Og hvad er bedre end at fejre fødselsdagen sammen med dem, der kender Excel til hudløshed? Derfor inviterer vi alle interesserede til at dyste i Danmarksmesterskabet i Excel. 

Måske bruger du selv Excel bedre end selv de skarpeste analytikere på Wall Street. Det kan også være, du er skolens excel-haj, eller den der gerne giver kollegaerne en omgang excel-prygl. Uanset om Excel danner overblikket over din privatøkonomi eller er et nødvendigt arbejdsredskab i din dagligdag, er du velkommen til at deltage. 

DM i Excel er for alle dem, der danner mønstre frem for uorden. Dem, der på et splitsekund skaber overblikket i forældede og uorganiserede adresselister. DM i Excel er for alle.

Vi stiller hverken krav alder eller kvaliteter. Det vigtigste er, at du har lyst til vise dine Excel-evner.  

Sådan foregår det

Mesterskabskampen foregår i tre faser:

Den 25. januar dyster alle tilmeldte i den indledende dyst, der foregår online. Du kan sidde hvor som helst og deltage, så længe du har netadgang.

De bedste 20 går videre til anden runde den 1. februar. Det foregår også online, og den eneste forskel fra indledende runde er, at niveauet er hævet lidt.

Den 11. februar er det finaletid. Kun de tre bedste går videre. Finalen foregår hos os i Lyngby fra 17-19. Her vil radio- og tv-værten Sisse Sejr Nørregard kommentere konkurrencen via Skype Broadcasting, hvor vi livestreamer hele finalen, mens tre dommere bedømmer finalisternes indsats.

Dommerne er Kim Friis Laursen fra 4D A/S, Henrik Zacher Molbech fra Inspari, der er Excel og Power BI evangelist/specialist, og Bo Kaaber Brandt, der er Market Intelligence Manager I Western Europe Microsoft.

Tilmelding:

Tilmeld dig her.