GRATIS Office 365 træning til undervisere

Vi gentager succesen fra sidste skoleår, hvor vi trænede 150 lærere og konsulenter i Office365 og gjorde dem alle sammen til Microsoft Innovative Educator Trainers.

Du vil efter to kursusgange være i stand til at undervise dine kollegaer OG dine elever i, hvordan OneNote, Teams for Education, Sway og Forms fungerer i den daglige undervisning. Dertil vil du kunne bruge dine øgede kompetencer i din egen undervisning.

Vi holder 8 timers workshop fordelt over to aftener med fokus på relevant og grundig træning i Office365 værktøjer som OneNote, Teams for Education, Sway og Forms.

 

 

Tid & Sted: den 19.9. og 3.10 begge dage kl 17-21 hos Microsoft, Kanalvej 7, 2800 Kgs. Lyngby

Pris: Gratis

TILMELD: https://www.microsoftevents.com/profile/web/index.cfm?PKWebId=0x542299bcf4

Som workshopholdere har vi Martin Cramer Petersen (Microsoft Innovative Educator Expert) og Mads Ostermann (Microsoft Innovative Educator Fellow/Surface Expert). Begge er uddannede lærere. De er erfarne undervisere og konsulenter. Dertil har de erfaring i at undervise voksne.

Det er gratis, det er great og der er let aftensmad og vin også. Spred det gode budskab til kollegaer og venner og få dem tilmeldt. Vi håber meget, at I har lyst til at komme.

HUSK at tage egen pc, mus og strømforsyning med!

Hvis du har lyst til også at blive en del af denne undervisning og gruppe af Microsoft Educator Trainers, så tilmeld dig begge dage :)